Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się przygotowuje i jeszcze szybciej znika :)
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 290
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4521
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 132
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 191
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 290
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4521
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 132
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 191
Składniki
Kapustę podzieliłem na ćwiartki i poszatkowałem. Dodałem startą marchew i posiekany koperek , oprószyłem solą ,wszystko dokładnie wymieszałem. Do słoika wlałem oliwę ,dressing ryżowy oraz cukier. Słoik zakręciłem i połączyłem ze sobą wszystkie składniki dressingu (do momentu zupełnego rozpuszczenia się cukru). Zawartość słoika wlałem do surówki i wymieszałem. Przed podaniem schłodziłem w lodówce.