Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka.
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 308
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 69
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 308
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 69
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i zostawić na pół godziny, żeby nieco zmiękła. W tym czasie kroimy grzyby w grube kawałki, cebulę i ogórki w drobną kostkę. Kapustę po upływie pół godziny zalać wrzącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie jeszcze bardziej miękka, straci sól i będzie miała fajny wygląd. Do kapusty dodajemy resztę warzyw i majonez. Całość mieszamy i surówka gotowa :) Smacznego.