Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaku na dobry deser.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 242
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 242
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Wykonanie: Żółtka zmiksować z twarogiem, cukrem pudrem i śmietaną. Następnie ubić białka z budyniem i ostrożnie razem wymieszać. Foremki posmarować tłuszczem, posypać cukrem, napełnić do połowy masą. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i piec około 20 minut. Owoce zagotować w odrobinie wody z dodatkiem cukru i mąką ziemniaczaną wymieszaną wcześniej w odrobinie ciepłej wody. Gotowy suflet podawać z przygotowanym sosem owocowym.