Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny obiad, szybki w przygotowaniu.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 83
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 165
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 190
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 351
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 61
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 83
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 165
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 190
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 351
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 61
Składniki
Filety kroimy na duże płaty i lekko ubijamy. Obtaczamy w przyprawach.
Pomidory siekamy na drobno dodając troszkę ziół i dwie łyżki śmietany, na folie nakładamy boczek, na to fileta i nasz farsz, zawijamy w rulonik i szczelnie owijamy folią. Robimy tak z każdym filetem. Wkładamy je do mikrofali na 6 min na niską temperaturę, później rozwijamy z folii układamy ruloniki w żaroodpornym naczyniu i wstawiamy na 20 min do piekarnika rozgrzanego do 200st. i gotowe ( ja pod koniec pieczenia polewam sosem berbecue, który dodaje smaku i koloru boczku. Przed podaniem kroimy na połówki, plasterki wedle uznania.