Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i nie drogie:)no i smaczne:)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 138
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 87
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 138
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 87
Składniki
Białka ubić z cukrem,dodając żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia.Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,blaszkę wyłożyć pergaminem,rozłożyć utarte jabłka(można posypać cukrem),na jabłka wylać przygotowane wcześniej ciasto,wyrównać powierzchnię.Piec na złoty kolor.(Ja piekę w 200 stopniach przez 20 minut)Po upieczeniu wyłożyć ciasto na wilgotną ściereczkę,zdjąć pergamin i zwinąć roladę:)po około 10 minutach usunąć ściereczkę i posypać cukrem pudrem:)