Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Składniki
Mięso pokroic w grubą kostkę ( jak na gulasz), posolić i obsmażyć aż złapie kolor.
Do mięsa dołożyć- cebulę w kostkę, paprykę w półkrążki szer. 1 cm, pomidory w kostkę - całość doprawić i smażyć około 5 min na dużym ogniu mieszając.
Zawartość patelni wzbogacić śmietaną i wciąż smażyć a właściciwe dusić na dużym ogniu przez kolejne 5-10 min.
Danie smacznie się komponuje z ryżem lub kaszą.