Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W latach powojennych mojej babci mama bardzo często piekła takie placki.
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 74
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 113
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 139
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 77
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 837
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 74
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 113
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 139
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 77
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 837
Składniki
Wykonanie: Kapustę wycisnąć, pokroić lecz nie płukać. Dodać mąkę, jajko, mleko, przyprawy do smaku i dokładnie wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką małe placuszki i smażyć z obu stron na złoto. Placuszki podawać z jogurtem naturalnym.