Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
Drożdże rozpuścić dokładnie w szklance mleka, a następnie dodać do mąki, wbić jedno jajo, dodać łyżkę oleju i sól, zagnieść ciasto i wyłożyć na blachę/tortownicę. Uformowane ciasto można nakłuć widelcem, aby równomiernie rosło i było "pulchne". Wyłożyć farsz, posypać tartym serem i wstawić do piekarnika.