Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki w nowej odsłonie. Idealne na przekąskę.
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 632
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 227
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 344
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 109
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 109
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 632
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 227
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 344
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 109
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 109
Składniki
Pieczarki obieramy i usuwamy z nich nóżki. Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę posiekaną pietruszką oraz koperkiem (można wykorzystać inne ulubione zioła).
Pieczarki faszerujemy przygotowana pastą. Na wierzchu układamy po plasterku boczku.
Pieczarki układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut. Można jeść na ciepło lub zimno. Smacznego