Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej mamy;) Ukradziony:)
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 49
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 70
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 49
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 70
Składniki
Makrelę starannie obieramy i mięsko rozdrabniamy widelcem. Ser również rozgniatamy i dodajemy do ryby.
Ogórki, rzodkiewki, szczypiorek i cebulkę kroimy drobno i mieszamy z serem i rybą. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez. Jeśli jest za sucha, możemy dodać więcej majonezu.