Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej babci. Smak który pamiętam z dzieciństwa.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 699
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16829
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 129
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 699
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16829
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 129
Składniki
Twaróg dokładnie rozgnieść widelcem w misce, dodać resztę składników, wymieszać i wykładać małe porcje ciasta (w moim wypadku pół łyżki stołowej) na rozgrzany tłuszcz. Smażyć na złoty kolor. Po wystygnięciu posypać cukrem pudrem.