Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity obiad dla osób lubiące klopsy w sosie:)
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 37
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 249
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 37
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 249
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Składniki
Usmażyć klopsy. Przełożyć do garnka wlać wodą dodać cebulę w kostkę i resztę warzyw startych na tarce o małych oczkach. Gotować na wolnym ogniu do momentu miękkich warzyw i przyprawiamy. Gdy warzywa będą miękkie dodać musztardę,zaprawkę ( mąka+ mleko) i zagotować . Po zagotowaniu i ostygnięciu dodajemy śmietanę. Podawać z ziemniakami i surówką. Smacznego:)