Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny Karczek, który można robić robiąc inne rzeczy.
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6810
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 80
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 315
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6810
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 80
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 315
Składniki
Karkówkę podzielić na kilka średnich kawałków marynować w marynacie, czosnku i przyprawach przez 1 godzinę. Następnie podpiec na złoty kolor na oliwie z oliwek.
Pokroić w paseczki cebulę, ogórka oraz papryczki.
Wszystko wrzucić do kaftana (do pieczenia). Piec w piekarniku przez około godzinę. 10 minut przed końcem kaftan rozciąć i piec dalej.