Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad na mroźne dni.
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 33
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 264
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 179
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 33
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 264
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 179
Składniki
Wykonanie: Z kapusty odcisnąć sok (odstawić). Do kapusty wlać 1,5 litra wody, doprawić solą i kminkiem do smaku i ugotować do miękkości. W między czasie ugotować ziemniaki z dodatkiem soli. Cebulę posiekać i przysmażyć na tłuszczu, po czy dodać do kapusty, wlać odstawiony sok z kapusty, przyprawić pieprzem i włożyć pokrojoną kiełbasę. Chwilę podgotować i podawać z ziemniakami i pieczywem.