Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, a smaczne danie
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9419
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 228
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9419
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 228
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Składniki
Olej mieszam z winem, przyprawami, płatkami i słonecznikiem. Do marynaty wkładam podudzia z kurczaka. Nacieram, odstawiam na godzinę.
Mięso z marynatą wkładam do naczynia żaroodpornego. Na wierzchu układam kawałki masła. Piekę 90 minut w 180 st. C.