Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych jajek jest "obłędny:
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 24
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 822
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 78
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 575
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 788
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 24
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 822
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 78
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 575
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 788
Składniki
Jajka gotuję 20min. w osolonej wodzie, żeby dobrze się obierały. Po ugotowaniu, obieram i kroje na pół żeby w miarę szybko ostygły.
Czosnek wyciskam przez praskę, mieszam z majonezem i dodaję szczyptę soli. Tak przygotowany "sos czosnkowo majonezowy" wykładam na połówki jajek i posypuję pieprzem ziołowym i jak ktoś lubi to świeżym koperkiem.
Tak przygotowane jaja układam na talerzu do jajek i gotowe. Smacznego!!!