Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie śniadanie potrafią zrobić nawet dzieci :) W porcji jest około 159 kcal.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 53
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 34
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 53
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 34
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Na patelnię wlać oliwę z oliwek i podgrzewać. Pieczarki oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Wrzucić na rozgrzany tłuszcz. Dodać jedno jajko i troszkę soli do smaku. Poczekać aż jajka się zetną i podawać na ciepło. Mozna podawać z kromką pieczywa.