Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a efektowne danie, na przystawkę,śniadanie, kolacje.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Z chleba tostowego wykrawamy różne kształty np. od foremek do ciast, pieczarki, z pomidorem przysmażamy na patelni doprawiając sola, pieprzem i papryką i nakładamy na chleb, całość zakrywamy żółtym serem i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na kilka minut
Jajko wrzucamy na patelnie, solimy, pieprzymy, dodajemy skrojoną drobno rzodkiewkę, czekamy aż się zetnie przyrzucamy na drugą stronę