Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pancakes w sam raz na jesienny obiad!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 147
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 147
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Mąkę przesiewamy do miski , razem z proszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym. Dodajemy kefir. Wbijamy jajko. Dodajemy pokruszoną czekoladkę
Dobrze mieszamy ( ciasto powinno miec konsystencję śmietany ). Gruszki kroimy w plasterki. Delikatnie dokładamy do ciasta ( by nie połamac ). Smażymy na rozgrzanym oleju tworząc niewielkie placuszki.