Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 618
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 250
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 618
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 250
Składniki
Mięso umyłem i osuszyłem ,pokroiłem w kostkę i oprószyłem papryką. Cebule obrałem ,pokroiłem w grubą kostkę ,zrumieniłem na oleju. Następnie dodałem mięso ,smażyłem ok. 10 min stale mieszając. Posypałem kminkiem i wlałem połowę piwa. Dusiłem pod przykryciem 45 min na małym ogniu. Drobno pokruszyłem chleb ,dodałem do mięsa z resztą piwa. Gotowałem dalej 15 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem.