Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tu wersja na słodko...ale z odrobinà chilli
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 33
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 20
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 458
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 33
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 20
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 458
Składniki
avocado kroimy na pòł,przekręcamy,pestka wypada,przekładamy do miseczki,rozdrabniamy widelcem,dodajemy łyżkę soku z limonki I mandarynki 3 grube plastry gruszki kroimy w kosteczkę i mieszamy z avocado solimy trochę do smaku,dołaczamy pieprz cytrynowy i 2 łyżki oliwy z oliwek
na talerzyku układamy w miarę ròwno pokrojone plastry gruszki (wysokość dowolna jak lubimy- mogà być grubsze plastry- Lepiej utrzymajà pastę ) na plastrach układamy guacamole,opròszamy chilli,dodajemy kawałki mandarynki oraz limonki jak lubimy ;-) Podajemy zaraz po przygotowaniu Smacznego ;-)