Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
witaj niedzielo!!!!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 228
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 228
Składniki
śliwki umyte przekrojone w pół usunięte z pestek, Masło utrzyj z cukrem, dodaj sól i stopniowo po jednym jajku- miksuj na gładką masę. Następnie dosyp mąkę z proszkiem do pieczenia i dokładnie zmiksuj. Ciasto wylej na tortownicę, na górze ułóż śliwki (miąższem do góry). Piecz około 40 min w 180 stopniach. Gotowe-smacznego