Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na danie z serii tych wdzięcznych, bo jest to danie jednogarnkowe:). Wszystkie składniki wrzucamy do jednego garnka, nie ma więc problemu ze stertą naczyń do mycia po obiedzie. Typowo męskie jedzenie:).
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 550
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3967
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 173
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 741
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 160
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 550
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3967
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 173
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 741
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 160
Składniki
Kiełbasę, cebulę, pieczarki i paprykę kroimy na spore kawałki. Ziemniaki obieramy, również kroimy na duże kawałki.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę. Kiedy się zarumieni dodajemy cebulę, pieczarki, paprykę i ziemniaki, obficie posypujemy przyprawami. Smażymy 5-10 minut, po czym wlewamy szklankę wody. Dusimy do miękkości warzyw. Na koniec dodajemy kukurydzę i koncentrat pomidorowy.