Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladki na precelkach to słodko słona opcja dla najbardziej wymagających podniebień... czekolada ( w moim przypadku z płynnym toffi )w połączeniu ze słonymi precelkami w pierwszym momencie daję w ustach uczucie jakby czekoladowego ciasteczka, jednak po chwili czuć słony smak, który dodaję każdej czekoladce charakteru, polecam wszystkim szukającym nowych ciekawych smaków :)
mała odmiana dla pulpetów w sosie pomidorowym, smakowały pysznie
Odsłon: 50
mała odmiana dla pulpetów w sosie pomidorowym, smakowały pysznie
Odsłon: 50
Składniki
Precelki rozłożyć na papierze do pieczenia, na każdym poukładać kostkę czekolady (ja miałam duże kostki, więc przekroiłam każdą na pół), następnie włożyć do rozgrzanego piekarnika (180 C) na ok 5 min ( aż czekolada lekko się roztopi. Wyjąć z piekarnika, ostudzić na kratce. Czekoladki można posypać od razu po wyjęciu z piekarnika kolorową posypką. Smacznego !