Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, za którą większość osób nie przepada.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 120
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 117
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 120
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 117
Składniki
Kaczkę gotujemy razem z warzywami. Po ugotowaniu części kaczki i włoszczyznę wyjmujemy z bulionu.
Krew zaprawiamy łyżeczką soku z cytryny i 1 łyżkę stołową mąki. Dodajemy cukier. Zaprawioną krew dodajemy do rosołu. Czekamy aż się zagotuje. Doprawiamy do smaku.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Danie posypujemy posiekaną pietruszką. Gotowe.