Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2 piękne pęczki botwinki i pachnący koperek zamieniłam wczoraj w przepyszną wiosenną zupę.
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 43
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 128
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 43
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 128
Składniki
Z żeberka i jarzyn gotujemy bulion. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy drobno pokrojone buraczki razem z poszatkowanymi łodygami i liśćmi. Gotujemy ok 15 min do momentu aż buraczki zmiękną. Zaprawiamy zupę śmietaną. Gotujemy jeszcze przez chwilę. Wsypujemy posiekany koperek. Zupę podajemy z jajkiem i ziemniakami .