Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne tradycyjne buraczki do obiadu bez zbędnych dodatków typu papryka itp..:-)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Buraki w łupinach gotujemy do miękkości. Ugotowane zalewany zimną wodą i w tej wodzie obieramy. Zetrzeć na grubych oczkach (jak ktoś lubi można na najmniejszych). Dodać najpierw po połowie cukru, octu i soli. Sprawdzić smak bo burak burakowi nie równy, zawsze można dodać składników, ująć już się nie da ;-) Napełniamy słoiki i pasteryzujemy 20 minut. Smacznego!