Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem postawiliśmy na wersję korzenną.
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 218
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 122
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 218
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 122
Składniki
Truskawki myjemy, usuwamy szypułki, przekładamy do słoika, zasypujemy cukrem i dodajemy przyprawy. Słoik umieszczamy w nasłonecznionym miejscu. Po 4 dniach dolewamy przegotowaną, schłodzoną wodę, oraz spirytus. Słoik umieszczamy w zacienionym miejscu. Po 5 dniach nalewkę przecedzamy przez gazę, przelewamy do butelek.