Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularny, kubański koktajl alkoholowy, który w latach osiemdziesiątych zyskał na popularności w USA.
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 71
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 300
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 71
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 300
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Składniki
Zmieszać sok z cytryny z cukrem, do tego wrzucić dwa zgniecione listki mięty. Dodać kruszony lód i zalać rumem. Szklankę dopełnić wodą mineralną. Przed podaniem przyozdobić listkiem mięty.