Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny kojarzą się z latem, w tym wydaniu maliny będą się także kojarzyć z mrożoną herbatą.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 518
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 518
Składniki
Herbatę zaparzyć w 1 litrze wody, dosłodzić do smaku, schłodzić.
Wysoką szklankę napełnić kostkami lodu (do ¾ wysokości), na wierzch wsypać maliny. Wszystko zalać herbatą i podawać udekorowane miętą.