Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie obiadowe
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4513
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4513
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Filety z łososia posyp przyprawą tandoori masala ( lub sól , pieprz, czosnek papryka łagodna i ostra), odstaw do lodówki conajmniej na 2godz. Pokrop olejem i następnie upiecz w piekarniku w temp. 210stopni ok. 30-40min. Można też usmażyć łososia na patelni grilowej.
na łyżce oleju zeszkilj przepuszczony przez praskę czosnek, dodaj szpinak, podduś, dopraw solą i pieprzem.
ugotuj makaron świderki, dodaj szpinak, kawałki sera pleśniowego. Dobrze wymieszaj, na wierzchu poukładaj kawałki łososia. Podawaj z surówką ze świeżych warzyw. Smacznego!