Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy w domu jest za dużo jabłek ta propozycja to doskonały sposób na smaczne ich spożytkowanie :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1659
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1574
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1659
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1574
Składniki
Jaja miksować z cukrem przez kilka minut. Następnie dodać stopione Jabłka obrać , przekroić na ćwiartki i gęsto ponacinać w poprzek. Do papilotek nakładać ciasto i delikatnie wciskając kłaść owoc.masło, połączyć. Potem dodać mąkę i proszek do pieczenia, wymieszać. Piec przez ok. 25 min. w piekarniku z temp. 180 stopni.