Marta1986

Marta1986

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 711]

Zrazy drobiowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

dobre zraziki drobiowe :-)

Zrazy drobiowe Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Zrazy drobiowe

 

Sposób przygotowania:

Zrazy drobiowe
Filety rozciąć na pół i cienko rozbić. Posolić i popieprzyć. Każdą z piersi posmarować 1 łyżeczką musztardy.
Przygotować farsz.
Obrane cebule drobno posiekać,przesmażyć na oliwie z oliwek,dodać drobno posiekane pieczarki.Przyprawić solą,pieprzem,dodać drobno posiekaną natkę pietruszki.Wymieszać,podsmażyć. Na koniec posypać bułką tartą. Farsz ułożyć na filecie.Zawinąć i spiąć wykałaczką.
Obtoczyć w mące i w jajku. Smażyć na dobrze rozgrzanej patelni na małym ogniu.Polać sosem pieczeniowym.
Zrazy drobiowe
Etap 1
Zrazy drobiowe
Etap 2
Zrazy drobiowe
Etap 3
Zrazy drobiowe
Etap 4