gosia47-47

gosia47-47

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 849]

Jajka faszerowane z pomidorami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

bardzo dobra przekąska, polecam

Jajka faszerowane z pomidorami

Składniki:

Jajka faszerowane z pomidorami

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane z pomidorami
Jajka ugotować w lekko osolonej wodzie. Następnie zalać je zimną wodą i pozbawić skorupki. Delikatnie przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka z każdej połówki i dać do osobnej miski. Pomidory pokroić drobno. Wymieszać razem w żółtkami. Natkę pietruszki poszatkować. Dać do miski z żółtkami i pomidorem. Zalać 2 łyżkami majonezu, przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać dokładnie. tak powstałą masą faszerować połówki jajek. Smacznego.