Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie i tanie w wykonaniu
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 596
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 596
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 102
Składniki
Obraną cukinie po usunięciu nasion pokroić w kostkę, natomiast cebulę pokroić w półksiężyce. Pomidory obrać i pokroić w kostkę
Na rozgrzanym oleju podsmażyć drobno pokrojony boczek, zdjąć z tłuszczu podsmażony boczek.
Na tłuszczu którym był smażony boczek wrzucamy cebulę a następnie pokrojoną cukinie i smażymy mieszając od czasu do czasu aż się zeszkli
Następnie dodajemy pokrojone pomidory , kiełbasę i przyprawy, kilka minut wszystko dusimy.
gotowe danie posypujemy posiekaną pietruszką , koperkiem a także skwarkami z boczku i wszystko mieszamy, danie gotowe
Smacznego