Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKA I BARDZO SMACZNA.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
MAŁĄ/NIEZBYT ZBITĄ GŁÓWKĘ KAPUSTY DROBNO POSZATKOWAĆ/WSYPAĆ DO MISKI/
2-3 MARCHEWKI ZETRZEĆ NA TARCE/GRUBE OCZKA/WSYPAĆ DO KAPUSTY
WSYPAĆ OK.1 ŁYŻECZKI SOLI,DOSYĆ MOCNO POPIEPRZYĆ,SKROPIĆ SOKIEM Z CYTRYNY/LUB DODAĆ KILKA KROPLI OCTU/OK.1 ŁYŻECZKI CUKRU.
WSZYSTKO MOCNO WYGNIEŚĆ RĘKOMA/EWENTUALNIE DOPRAWIĆ.
NA KONIEC POLAĆ OLIWĄ/DAJĘ JAKĄ AKURAT MAM W DOMU.
MOI DOMOWNICY BARDZO JĄ LUBIĄ.JEST TANIA I SMACZNA.