Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
cebule pokroić w kostkę na to kładziemy ogórki konserwowe pokrojone w kostkę na to płaty śledziowe także pokrojone w kostke posypujemy piepszem i polewamy troche olejem odstawiamy na pół godziny
Ziemniaki ugotować obrać i zetrzeć na tarce o gróbych oczkach ułożyć na śledzie dodać majonez i na wierzch buraczki.