Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa idealna na kolację wigilijną i nie tylko.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Szczupaka oczyścić, pokroić w dzwonka, posolić, natrzeć czosnkiem i pozostawić na noc.
Zrobić wywar z 1 marchewki, 1 pietruszki i 1/2 selera. Pod koniec gotowania warzyw dodać pokrojoną rybę ( zawinąć w gazę żeby nie rozpadła się podczas gotowania). Gotować ok. 15 minut.
Pozostałe warzywa zetrzeć na tartce o grubych oczkach i podsmażyć na maśle, doprawić. Borowiki osobno udusić na maśle z cebulką i również doprawić. Na półmisku na środku ułożyć rybę a po bokach warzywa i grzyby.