Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-11-2016
Zbyt mało czasu, a chęć na pyszne ciasto przesłania umysł. Szybkie i smaczne a do tego przepyszne
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 40
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 40
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Składniki
Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne. Pokój owoce na cząstki. Formę wysmaruj masłem, ułóż pokrojone jabłka. składniki na ciasto wymieszaj. Zalej nim warstwę jabłek. Piecz 45 min w piekarniku nagrzanym do 180C. Po wyjęciu i przestudzeniu oprósz cukrem pudrem i niewielką ilością cynamonu. SMACZNEGO!!!