Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zniewalający zapach selera :)))
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 949
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 56
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 397
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 225
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 949
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 56
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 397
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 225
Składniki
selera obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Starty seler zalać wrzącą wodą, dodać trochę kwasku cytrynowego (do smaku u mnie na czubku łyżeczki). Rodzynki zalać wrzątkiem i zostawić żeby dobrze się namoczyły. Odcedzić seler i rodzynki, przełożyć do miseczki, dodać śmietanę i cukier, wymieszać (w razie potrzeby dosłodzić). Smacznego