Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świeży wiosenny smak, samo zdrowie ;)
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2051
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 304
Polecam.
Odsłon: 1959
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 695
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2051
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 304
Polecam.
Odsłon: 1959
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 695
Składniki
Kapustę szatkujemy dość drobno (robię to w robocie), solimy i zostawiamy na godzinę, ogórek zielony ścieramy na dużych oczkach, cebulę i koperek, kolendrę drobno kroimy. Wszystko razem łączymy, dodajemy sól, pieprz, cukier, sok z cytryny, dokładnie mieszamy.