Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam surówkę do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 83
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 83
Składniki
Kapustę pekińską myjemy, osuszamy i szatkujemy. Paprykę kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Pora kroimy w pół księżyce. Wszystkie składniki przekładamy do miski. Składniki sosu mieszamy ze sobą i polewamy warzywa. Następnie mieszamy. Doprawiamy według gustu. Podajemy do drugiego dania lub jako osobna przekąska.