Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zarówno do dań mięsnych jak i do ryb, polecam:)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 60
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 194
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 123
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 60
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 194
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 123
Składniki
Kapustę siekamy, wkładamy do miski i obsypujemy odrobiną soli, mieszamy i przykrywamy. Odstawiamy kapustę na 30 minut, aby zmiękła. W tym czasie obieramy marchew, ogórki i jabłko. Wszystko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora kroimy w półplasterki. Wszystkie składniki sosu mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Następnie warzywa z jabłkiem dodajemy do kapusty, mieszamy. Zalewamy sosem i ponownie mieszamy. Smacznego:)