Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i bardzo zdrowa surówka
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 202
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 202
Składniki
Fenkuł umyć,oczyścić,zetrzeć na tarce o dużych oczkach i polać sokiem z cytryny. Pomarańcze umyć,obrać,podzielić na cząstki i każdą przekroić na pół. Truskawki umyć,obrać z szypułek,większe przekroić na 4 lub 2 części a małe pozostawić w całości. Wszystkie składniki delikatnie wymieszać,polać sosem przygotowanym ze śmietany zmieszanej z miodem i posypać prażonymi migdałami,smacznego.