Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na upal. Jest to moja zmodyfikowana wersja tego deseru.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 35
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 35
Składniki
Gotujemy kisiel. Pod koniec gotowania dodajemy wisnie.
z kromek chleba odcinamy skorki. Maczamy chleb w soku z wisni i ukladamy w miseczkach. ( w wersji dla doroslych mozna dolac do soku nieco alkoholu)
do srodka miseczek wlewamy kisiel z owocami. Wierzch przykrywamy kromka chleba. Miseczki przykrywamy talerzykiem, mozna go odbciazyc czyms. Deser wkladamy do lodowki na kilka godzin. smacznego