Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne danie na Święta Bożego Narodzenia.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 77
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 663
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 77
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 663
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić razem z cebulą i przysmażyć na odrobinie oleju. Jedno jajko ugotować na twardo, ostudzić i pokroić. Płatki wrzucić na wrzącą wodę i gotować przez 3 minuty. Następnie dodać pokrojone jajko, jajko surowe, pieczarki, przyprawy do smaku i pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać, formować podłużne zraziki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoto.