Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie z makaronem spaghetti, podane z sosem koperkowym i kiełbasą.
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 72
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2277
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 272
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1629
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 72
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2277
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 272
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1629
Składniki
Zagotowujemy litr wody z domową kostką rosołową i włoszczyzną.
Gdy warzywa są miękkie dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę ze słoika. Koper myjemy, osuszamy i drobno kroimy, pokrojony dodajemy do garnczka i gotujemy.
Gdy składniki sosu w garnczku są miękkie, przyprawiamy przyprawami suchymi i solą do smaku, zagęszczamy mąką ziemniaczaną i zabielamy śmietaną.Mamy gotowy sos koperkowy z którym podamy ugotowany makaron spaghetti.
Podane na talerzu spaghetti polewamy sosem, dodajemy zielone pesto z bazylii i dodatkowo posypujemy pokrojonym koprem. Smacznego :)