Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser bez pieczenia,kolorowy i apetyczny
Polecam.
Odsłon: 128
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 62
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 614
Polecam.
Odsłon: 128
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 62
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 614
Składniki
3 galaretki rozrobić wg przepisu na opakowaniu i wstawić przestudzone do lodówki do stężenia,ciastkami wyłożyć dno prostokątnej blaszki.Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody i pozostawić do ostygnięcia.Śmietanę ubić z cukrem i cukrem waniliowym.Ubitą śmietanę wymieszać delikatnie z przestudzoną żelatyną.
3 galaretki kroimy w kostkę i rozrzucamy na ciastka ,śmietanę wylewamy na galaretki w stawiamy do lodówki do stężenia.Kiedy śmietana stężeje na wierzch układamy owoce i zalewamy pozostałymi galaretkami.SMACZNEGO:)))