Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
margarynę i cukier rozpuścić w rondelku dodać śmietanę kwasek cytrynowy zdjąć z ognia wsypać suche galaretki, dobrze wymieszać
gdy masa ostygnie i zacznie lekko gęstnieć smarować wafla i składać.Najlepiej przygotować dzień przed podaniem