Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 165
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 229
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 165
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 229
Składniki
śliwki zalać brandy i połową szklanki wrzątku, odstawić na 10 minut. Osuszyć na sitku. Plastry boczku przeciąć wzdłuż na pół. Każdą śliwkę zawijamy w boczek i spinamy wykałaczką. Ułożyć na ruszcie i zapiekać w kombiwarze 5-6 minut w temperaturze 220 stopni.